5d39800d50e3d.opzeggen Prins Bernhard Cultuurfonds i finishOp zaterdagavond 15 oktober zal het harmonieorkest van Harmonie Kunst Door Oefening onder leiding van Bas Clabbers en samen met tenor Pascal Pittie een concert geven in haar eigen harmoniezaal in Daalhof.

Dirigent Bas Clabbers is tevens componist en heeft het muziekstuk “LIFE” gecomponeerd waarbij hij zich heeft laten inspireren door vier gedichten van Edgar Allen Poe. De gedichten symboliseren de levenscyclus. Samen met Pascal Pittie (tenor) zal het harmonieorkest van KDO onder leiding van componist en dirigent Bas Clabbers de première van “LIFE” verzorgen. Op een later moment in november zal het orkest een professionele opname maken van “LIFE”.

Tijdens het concert worden naast “LIFE” ook andere muziekstukken ten gehore gebracht worden die allemaal in het teken van LEVEN staan.
Laat u verrassen en kom luisteren naar dit concert op zaterdagavond 15 oktober 2022 om 20:00 uur in de harmoniezaal van Kunst Door Oefening.
De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Datum: zaterdag 15 oktober 2022
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Adres: Romeinsebaan 295, 6215 SK Maastricht () (oude gymzaal Fons Olterdissenschool)

Dit concert en de professionele opname worden mede mogelijk gemaakt door een provinciale bijdrageregeling van het Huis voor de Kunsten Limburg.